Były rolady dla połówka i jest indyk dla tych co na diecie czyli dla mnie:) Nie jest tak źle. Indyk aromatyczny też bardzo dobry. Na pewno nic się nie nie stanie jak zjemy plasterek rolady co by sprawdzić czy tak samo dobra jak pięknie wygląda. Dobraaaa!!! Spróbowałam. Polecam. Indyk tez dobry. Pachnący bazylią i delikatny. Dieta, dietą ale połówek i z ziemniaczkami by zjadł go na obiad. Polecam.
Przepis na 1 porcja
150 g udka z kurczaka lub indyka bez skóry
1-2 garści pomidorków koktajlowych
łyżeczka oliwy
ocet balsamiczny
sól, pieprz, oregano
Wszystkie składniki włożyć do naczynia do zapiekania, doprawić wymienionymi przyprawami, piec w nagrzanym piekarniku w ok 190 stopniach około 35 - 40 minut. W zależności od piekarnika.
Przepis na 1 porcja
150 g udka z kurczaka lub indyka bez skóry
1-2 garści pomidorków koktajlowych
łyżeczka oliwy
ocet balsamiczny
sól, pieprz, oregano
Wszystkie składniki włożyć do naczynia do zapiekania, doprawić wymienionymi przyprawami, piec w nagrzanym piekarniku w ok 190 stopniach około 35 - 40 minut. W zależności od piekarnika.
Komentarze
Prześlij komentarz